Den glemte skuffes samlinger

Påklædnings dukker

Vores samlinger er ikke til salg

Påklædningsdukke Ark

Disse 5 ark sidder fast i et hæfte. Man kunne i legetøjsbutikken se hæftet igennem og vælge sin påklædningsdukke. De stammer fra serien parykdukkerne. Som er tegnet i 1970erne og stammer fra Tyskland, tegneren er ukendt. I hjørnet er et logo hvor der står P V. Flotte dukker der viser tiden i tøjet.

Tegnet af Margit Sommer som bl.a. har brugt signaturen GITTE, arket har været tillagt Gitte Bering.. På Ark her står der SV (105). (kilde LBC)

Tegnet af Margit Sommer som bl.a. har brugt signaturen GITTE, arket har været tillagt Gitte Bering. På Ark her står der SV (108). (kilde LBC)

Lone. Et af de få ark som Lithos Modeller (185), fik lov til at udgive for Gerda Vinding. Lithos udgav 3 eller 4 ark for Gerda Vinding og farvelagede dem til Gerda vinding´s store forargelse. Hvilket er meget forståligt når man se reslutatet.

Et fint påklædningsdukke ark. Printed i Denmark nr. 4805/3

Anne-Marie på Slotspladsen. N.C.W 120 står der på arket

Grethe tegnet af.... Ely Gross

Fra serien Krinolinearkene. Jeannie Antoinette. Made in Denmark. Tegnet af Axe Boysen.

Serien Krinolinearkene: Josephine gift med Napoleon , George Sand , og Dronning Karoline Mathilde og desuden 4 forskellige piger bla. Bolette ( som også har været som mal selv i avisen Vestkysten i 1954 ) ellers er de 4 piger ikke navngivet på kartonarkenen

Påklædningsdukker fra Husflid. Et Juleblad trykt for IRMA A/S af Johnsen+Johnsen. 1 oplag 1977. Indeholder forskellige klippeark, sprællemand, rebuser, spil, påklædningsdukker

Genoprtyk fra 1997. En fin lille pige

Genoprtyk. En pige med udklædningstøj

Genoprtyk Anni + Hans - Cecile + Francois.

Her er Hans og Francois

Genoptryk af Ingrid og Mathilde som påklædningsdukker

- og våren står brud - Brudekjoler gennem 100 år. Tegnet af Pia Bartroff 1996 (nationalmuseet)

Ridder Henrik Svane. Tegnet af Charlotte Clante 99

Fru Kirsten Lauridsdatter. Tegnet af Charlotte Clante 01