Den glemte skuffe

Butik - Tegneserier

Der tillægges porto efter Post nord`s priser. Vi sender billigst muligt, der er ca. op til 5 hverdages levering med post danmark.

 

Vi pakker dine tegneserier forsvarligt ind, så de kommer sikkert frem med posten til dig.

Ønsker du at købe nogle af vores tegneserier.

 

kopier/skriv overskriften og sæt den i en mail til os.

 

Vi skriver hurtigst muligt tilbage med porto og den samlet pris.

 

Vi har bankoverførelse.

 

Oplys venligst Navn - Adresse. Så vi kan sende tegneserierne/varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene fra dig.

Klik på Vores Email.

 

email@denglemteskuffe.dk

 

 

 

 

 

Tegneserier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg på Denglemteskuffe-ts.dk Her kan du søge på vores Tegneserier Indtast din søgning

Salg af brugte Tegneserier

Køb dine tegneserier hos den glemte skuffe. Vi har et stort udvalg af brugte tegneserier til salg - måske lige den du mangler i din egen samling. Klik ind og se stand og pris på vores forskellige tegneserie sider.

Der tillægges porto på alle køb, efter post nord`s forsendelses priser..Vi bruger genbrugs materialer til forsendelse, så du skal kun betale for portoen som tillægges varens pris.

...Ønsker du at købe nogle af vores bøger. Så Kopier/skriv overskriften. og sæt det i en email til Os. Vi skriver hurtigst muligt tilbage til dig, med hvad portoen bliver og en samlet pris. Så du ved hvad der skal overføres til banken. Oplyst venligst navn og adresse . Så vi kan sende varen til dig. Vi sender når vi har modtaget pengene. Vi sender dine køb samlet, så kan du måske spare lidt i porto.

Vores email - email@denglemteskuffe.dk

Jette & Jens - Denglemteskuffe